La rapera Nicky Minaj i el seu marit, demandats per assetjament

La mateixa dona que va acusar Kenneth Petty fa 25 anys de violació diu ara que la parella l'ha intimidat i amenaçat

ARA
2 min
La cantant nord-americà d'origen trinitari Nicki Minaj i el seu marit Kenneth Petty

BarcelonaJennifer Hough va acusar el marit de la rapera Nicki Minaj d'assetjament sexual fa més de 25 anys. Ara Hough ha tornat als tribunals de Nova York per presentar una demanda contra la parella, segons informa l'agència Efe. En la denúncia, feta pública aquest divendres, Hough afirma que tant Minaj com el seu marit, Kenneth Petty, la van assetjar i intimidar per convèncer-la que es retractés d'aquelles acusacions inicials.

El cas es remunta al 1994, quan Jennifer Hough, llavors de 16 anys, va informar la policia que Petty, també de 16 anys i amb el qual havia crescut al districte novaiorquès de Queens, la va violar. Els fets haurien passat després que Petty la forcés a entrar en una casa amenaçant-la amb un ganivet, al·lega la denúncia. Petty va ser detingut el dia que Hough va denunciar la violació a la policia. El noi va ser acusat de violació en primer grau i es va declarar culpable d'intent de violació, segons ha confirmat a The New York Times la portaveu de la Fiscalia de Queens, Kim Livingston. Els documents oficials assenyalen que l'actual marit de Minaj va passar quatre anys i mig a la presó per aquest cas.

Trucades i amenaces contra Hough

Segons la denúncia presentada aquest divendres a Nova York, Hough i els seus familiars van començar a rebre missatges amenaçadors de persones que deien que estaven connectades amb Minaj i Petty. Aquests missatges haurien aparegut després que Petty fos detingut l'any passat per no haver-se registrat com a delinqüent sexual a Califòrnia. Hough, que ara té 43 anys, al·lega que ha patit assetjament i intimidació per part del matrimoni. La dona assegura que tot plegat li han causat estrès emocional intencionadament, de manera que busca una compensació no especificada.

A més, Hough assegura que un intermediari li va oferir 20.000 dòlars a canvi que signés un document per retractar-se de la seva versió dels fets de la violació, que hauria succeït fa 27 anys. Després de negar-s'hi, ella i els seus familiars van rebre una onada de trucades en contra seva. En la demanda Hough també apunta que "no ha treballat des del maig del 2020 per depressió i paranoia aguda", i pel "constant assetjament i amenaces dels acusats i els seus associats".

stats