Publicitat
Publicitat

"Els agitadors de la Diada dissenyen un govern català a l'ombra", a la portada de l''Abc'

A 'La Razón': "Mas no defensarà el referèndum en el Congrés per no sortir amb 'la cua entre les cames'"

Els diaris d'aquest dilluns titulen:

Abc: "Els agitadors de la Diada dissenyen un govern català a l'ombra". En el subtítol: "l'Assemblea Nacional Catalana ja es prepara per si l'Estat es veu obligat a intervenir a Catalunya"

La Razón: "Mas no defensarà el referèndum en el Congrés per no sortir amb 'la cua entre les cames'". També: "Els reis es reuniran amb el papa Francesc el dia 28"; Entrevista amb el secretari d'Estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta: "El nombre d'empleats públics es reurirà, i molt"

La Vanguardia: "Mas avisa que el Congrés no frenarà la voluntat de Catalunya". En el subtítol: "El president destaca el desig del Parlament de pactar la consulta".

El Periódico: "Mas: 'No aturaran la voluntat del poble de Catalunya". També: "La compareixença de Rajoy en el ple del Congrés, en l'aire"; "Cursa rècord"; "La UB aplica un pla d'estudis per a alumnes que tenen càncer"

El Mundo: "Els papers secrets de Suárez sobre la seva dimissió com a president del govern espanyol: 'Una solució seriosa, responsable, i, per sobre de tot, patriòtica: Calvo-Sotelo'". També: "Una oposició per a Hisenda a València dóna prioritat als homes si hi ha empat"; "El president del TC, Pérez de los Cobos: 'Caldria desdramatitzar la reforma constitucional"

El País: "PP i PSOE oferiran diàleg sense consulta a un Mas absent". També: "L'FMI posa el focus en la dèbil economia de la UE"; "Presos per sempre?"

El Punt Avui: "Escolta, espanya". Al subtítol: "El Congrés debat la petició de traspàs de competències en referèndums"

ARA: "Menys autonomia financera"