Publicitat
Publicitat

“La Junta deu 17 milions a acadèmies que sí que feien cursos”, portada d''El Mundo'

A l''Abc': "Mor el narrador universal"

Els diaris d'aquest divendres Sant titulen:

El Mundo: "La Junta deu 17 milions a acadèmies que sí que feien cursos"; "La màgia perd Gabo"; "Putin accepta el desarmament pro-rus a Ucraïna a canvi d'amnistia"; "Hisenda donarà més poders als inspectors per fer pujar la recaptació"

El País: "El geni de la literatura universal", "L'autor de 'Cien años de soledad' i un dels pares del 'boom' llatinoamericà va meravellar milions de lectors i va ser distingut el 1982 amb el premi Nobel"; "Els EUA, Rússia, Ucraïna i la UE pacten el desarmament dels rebels".


Abc: "Mor el narrador universal". Al subtítol: "El Nobel colombià, autor de 'Cien años de soledad', va morir ahir als 87 anys"

La Razón: "Gabo ens deixa sols". Al subtítol: "Mor als 87 anys Gabriel García Márquez, gegant de la literatura universal"; "'Cien años de soledad' va ser un dels líders del 'boom' de la novel·la hispanoamericana"

El Periódico: "Ens queda Macondo"


La Vanguardia: "Els EUA i Rússia pacten un pla de pau per a Ucraïna"; "Mor Gabriel García Márquez, el pare del realisme màgic"; "Bartomeu descarta eleccions i prepara canvis"; "Santamaría assistirà al Sant Jordi més polític"

El Punt Avui: "Els inversors estrangers no tenen por de Catalunya"


ARA: "Adéu a un escriptor universal"

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF