Publicitat
Publicitat

"La Targeta Blava de Bauzá es podrà utilitzar en 700 establiments", a la portada del diari 'Última Hora'

'Menorca Diario': "Els 15 detinguts per la xarxa d'estafes, en llibertat amb càrrecs"; "'Tripmate', una completa guia turística per a nins"

Els diaris d'aquest divendres titulen:

Ultima Hora Mallorca: "El govern qüestiona l'impost balear sobre la venda de cotxes usats"; "Marcos Cabotá, escollit per escoltar en primícia mundial el nou disc de Michael Jackson"; "El PP no troba interventors per a les eleccions europees"; "La Targeta Blava de Bauzá es podrà utilitzar en 700 establiments"; "Intervinguda en el port de Palma una tona d'aliments en mal estat"; "Jornada negra per als ciclistes";

Menorca Diario: "Els 15 detinguts per la xarxa d'estafes, en llibertat amb càrrecs"; "'Tripmate', una completa guia turística per a nins"; "Deudero dubta de la viabilitat de la tarifa plana i el 75%"; "Antoni Camps defensa la legalitat de les subvencions a AFA"; "Una nova antena de TDT millorarà la recepció a la costa de Sant Lluís"; "Uns mil metges participaran a l'illa en el Fòrum Sine Dolore"; "Tadeo i Pons, picabaralla pel finançament a Twitter";

Última Hora Ibiza: "El govern qüestiona l'impost balear sobre la venda de cotxes usats"; "Dos ocupants d'Alt i Retir, personats contra el desallotjament"; "El PP intenta rebutjar les al·legacions contra el plec de la neteja"; "El gas del riure no té gràcia"; "Vila pot obrir a la fi un termini per demanar les llicències temporals"; "Un mort en bolcar el seu tractor"; "Sant Josep posarà els nous efectius policials a vigilar platges";

ARA Balears: "Madrid qüestiona l'impost balear als cotxes de segona mà"; "Israel suspèn les converses de pau amb els palestins"; "Primera passa per frenar la temuda mosca tse-tse; "Red Eléctrica menysté els opositors a la nova via"; "Mas i Rajoy s'ignoren"; "Estrena accidentada";

La Razón: "Mas es gasta un milió d'euros per sortir a la premsa estrangera". I també, "La Justícia absol set de cada deu acusats de desordres públics".

El Mundo: "Desencontre a Barcelona". "Rajoy va evitar Mas en un acte empresarial. El govern [central] deixa clar que no parlarà amb el 'president' fins que suspengui el referèndum il·legal", afegeix al subtítol.

  Abc: Entrevista a Juncker, candidat del PP europeu a presidir la Comissió: "Comparteixo la visió dels espanyols, no és el moment de divisions".

La Vanguardia: "L'economia creix al ritme més alt des de la recessió"; "Mas i Rajoy esquiven la trobada en un fòrum empresarial"; "Un brindis que ha irritat la Xina".

El Periódico: "La justícia, igual per a tothom?". Al subtítol: "Les noves taxes judicials redueixen un 21% el nombre de plets". "Oferta del PSC per pactar una llei electoral catalana"; "Tito Vilanova, operat per una recaiguda".


El País: "Els enfrontaments armats empenten Ucraïna cap al conflicte civil". I també, "Estats Units obre la porta a un Internet de dues velocitats".

El Punt Avui: "L'Estat ofega les polítiques d'ocupació a Catalunya"; "Sánchez Piñol: 'El procés l'impulsa la generació del BUP'".


ARA: "Mas i Rajoy s'ignoren a Barcelona". I també, "L'última batalla de Tito Vilanova".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF