Obituari

Mor Bob Saget, protagonista de 'Padres forzosos', als 65 anys

Troben l'actor sense vida en un hotel de Florida, on tenia previst fer una de les actuacions de la seva gira humorística

2 min
Bob Saget

BarcelonaEl còmic Bob Saget, conegut pel gran públic per haver interpretat Danny Tanner, el pare de la sèrie Padres forzosos, ha mort als 65 anys segons ha confirmat la seva família a través d'un comunicat. "Us demanem privacitat però també us convidem a recordar tot l'amor i totes les rialles que el Bob va regalar al món". A més d'haver sigut el protagonista de la comèdia que el va fer famós, Saget també era conegut per haver estat el narrador de Cómo conocí a vuestra madre –la veu del futur Ted Mosby– en la versió original de la sèrie.

Segons han avançat els mitjans nord-americans, el cadàver de Saget va ser trobat diumenge a l'habitació d'un hotel de Florida. "Els detectius no han descobert signes de violència ni de consum de drogues", ha especificat l'oficina del xèrif del comtat d'Orange, que ha indicat que caldrà esperar als resultats de l'autòpsia per saber les causes de la mort. Saget era a Florida per fer una de les actuacions de la seva gira com a humorista que l'havia de portar a Nova York i el Canadà, entre altres ciutats.

Saget amb les seves filles a 'Padres forzosos'

Saget es va convertir en una presència estimada de la televisió dels 90 quan va començar a interpretar Danny Tanner, un vidu que s'ha de fer càrrec de les seves tres filles. El Danny rep el suport del seu cunyat, el Jesse (interpretat per John Stamos), i el seu millor amic d'infantesa, el Joey (Dave Coulier). Tots dos es traslladaven a la casa familiar i entre els tres s'encarreguen de criar les tres nenes, interpretades per Candance Cameron, Jodie Sweetin i les bessones Mary-Kate i Ashley Olsen (les dues donaven vida a la més petita, la Michelle).

L'any 2016 la sèrie va estrenar el seu spin-off a Netflix, i tot i que Saget no n'era el protagonista –ho eren les filles de Tanner ja adultes–, sí que hi va fer diverses aparicions especials.

John Stamos, el seu company de repartiment a Padres forzosos, ha sigut un dels primers a recordar Saget. "Estic destrossat, devastat. Estic realment en xoc. No tornaré a tenir mai més un amic com ell. T'estimo tant, Bobby", ha dit l'actor a través de Twitter.

stats