Mèdia 23/07/2013

Lady Gaga, nua

La diva es despulla a la revista 'V Magazine' per promocionar 'Artpop', el seu nou disc

Ara
1 min

BarcelonaLady Gaga s'ha despullat per a la revista 'V Magazine', una imatge que s'ha difós a tota velocitat per les xarxes socials. El motiu, promocionar el seu nou disc, 'Artpo', que sortirà a la venda l'11 de novembre.

Va ser en el compte de Tumblr dels fotògrafs de la revista, Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadi, on es van penjar dues instantànies de la diva del pop. Al costat, el comentari "Que es prepari el món per a les nostres fotos de @ladygaga".

En una d'aquestes imatges, Lady Gaga apareix completament nua. Asseguda en un tamboret, amb les cames obertes, amb una llarga cabellera rossa, i amb les mans cobrint estratègicament les seves parts íntimes, la diva intenta, un cop més, seguir les passes de Madonna, amb qui sovint és comparada però que mai va arribar tan lluny en les seves estratègies comercials, sempre vinculades amb el sexe.

Tot i que la intèrpret d'èxits com 'Alejandro' o 'Bad Romance' va saltar a la fama justament pel seu maquillatge i el seu vestuari estrambòtics, en aquesta ocasió es mostra amb la cara neta i amb un maquillatge neutre i senzill. La cantant reapareix totalment recuperada de l'operació de maluc que durant mesos l'ha mantingut apartada de la vida pública i que la va obligar al febrer a cancel·lar la gira 'Born This Way Ball' per entrar al quiròfan.

stats