Mèdia 25/06/2013

El germà d'Amy Winehouse creu que la bulímia va causar-li la mort

1 min

Alex Winehouse ha desafiat la versió oficial segons la qual la seva germana Amy va morir d'una ingestió d'alcohol i drogues. Ho explicava diumenge al diari The Observer en una entrevista, en què assegurava que la cantant batallava des de l'adolescència amb una bulímia i que aquest problema és el que va deteriorar la seva imatge i la seva salut fins al punt de provocar-li la mort.

"Crec que hauria mort igualment encara que aquella nit no s'hagués excedit amb l'alcohol, ja que va ser la combinació de tots aquests elements el que va fer que l'Amy acabés amb la seva vida abans d'hora. Estic segur que la bulímia va ser la principal causa de la seva mort". La tesi d'Alex Winehouse és que si la seva germana no hagués tingut aquest trastorn alimentari hauria sigut psíquicament més forta.

El germà de la cantant també parla de l'exposició que el Jewish Museum de Londres prepara sobre l'artista, amb el títol Amy Winehouse: a family portrait . Alex Winehouse també es refereix al seu cunyat, Blake Fielder-Civil, a qui atribueix haver introduït la cantant al consum d'heroïna. Fielder-Civil va complir després una condemna de presó per haver robat per poder comprar drogues.

stats