Mèdia 06/09/2019

L’EITB compra i adapta el programa d’IB3 ‘Jo en Sé + que tu’

El programa s’estrenà al maig a IB3 Televisió i des d’aleshores ha emès 70 programes

Ara Balears
2 min
L’EITB compra i adapta el programa 
 D’IB3 ‘Jo en 
 Sé + que tu’

PalmaEl programa d’IB3 Televisió Jo en sé + que tu traspassa fronteres. L’EITB, la televisió pública basca, ha comprat i adaptat el format creat per IB3 i Mediapro i va emetre el primer programa el dilluns 2 de setembre. Yo sé más que tú, l’adaptació del programa d’IB3, té l’humorista Iñaki Urrutia com a presentador.

Des de la direcció de la cadena basca expliquen que “l’EITB volia ampliar i reforçar la seva oferta d’entreteniment als horabaixes i, vist l’èxit del concurs a IB3, vàrem apostar per aquest format que, a més de posar a prova el nostre coneixement, ens convida a passar una estona divertida”.

El programa Jo en sé + que tu s’estrenà al maig a IB3 Televisió i des d’aleshores ha emès 70 programes. S’emet de dilluns a divendres a les 21.30 h, és presentat per l’actor David Ordinas i enregistrat als estudis de Nova Televisió a Palma.

IB3 valora positivament que per primera vegada un format creat per la televisió pública arribi a l’EITB. I no només això, sinó que altres televisions autonòmiques que formen part de la FORTA s’hi han interessat i n’estan molt pendents.

El director de Jo en sé + que tu, Àngel Aguiló, destaca la valentia d’IB3 per provar un nou format televisiu des de zero. En aquest sentit, assegura que amb el concurs “IB3 ha creat una tendència d’èxit i això només ha estat possible perquè en el seu moment va arriscar-se i apostar per un format innovador, creat per Manuel Rodríguez”.

La diversió i l’humor són elements imprescindibles d’aquest concurs, en què la cultura i l’actualitat de les Illes Balears i d’arreu del món en marquen el ritme.

stats