Publicitat
Publicitat

El repte d'un famós 'youtuber': "Sabries diferenciar entre el petó d'un home i el d'una dona?"

L'experiment consisteix a tapar els ulls a un noi i deixar que endevini qui el besa

Pot un home heterosexual diferenciar entre un petó fet per una noia i un petó fet per un noi? Aquesta va ser la pregunta que es va plantejar en un  vídeo un dels videobloguers més populars de la xarxa, Davey Wavey.

Per comprovar-ho, Wavey va sol·licitar l'ajuda de Joshua Mentrup, un actor i model. Wavey li va tapar els ulls i li va explicar que rebria tres petons, i que hauria d' endevinar si els hi havia fet una noia o un noi. El 'youtuber', però, es guarda un as a la màniga: en realitat no hi havia cap noia, i els tres petons els hi va fer ell. El model, a qui el 'youtuber' presenta com a heterosexual, però, ho té clar: no hi ha manera de diferenciar els petons de les noies dels dels nois.

Dada curiosa que aporta el bloguer: els llavis són 100 vegades més sensibles que les puntes dels dits, i a l'hora de fer un petó, s'utilitzen 29 músculs diferents de la cara.

Els vídeos de Davey Wavey acumulen més de 225 milions de visites arreu del món, i  presenta la seva plataforma a YouTube com un lloc per difondre un missatge " d'amor i d'acceptació", sempre amb un toc d'humor.