Mèdia 14/03/2014

"Com donar-se de baixa dels serveis de telefonia"

El Govern balear organitza tallers divulgatius en el marc del Dia mundial europeu del consumidor. També organitza un taller titulat 'Com ajustar la potència contractada en el subministrament d'electricitat'

1 min

La Direcció General de Salut Pública i Consum ha organitzat set microtallers per aprendre des de com tramitar una queixa fins a com comprar amb seguretat a internet, ajustar la potència energètica o donar de baixa un servei de telefonia, amb motiu de la celebració avui del Dia mundial europeu del consumidor.

El director general de Salut Pública i Consum, Rafael Santiso, i la directora general de Coordinació, Pilar Cortés, han inaugurat els microtallers i han destacat la importància d'informar els consumidors sobre els seus drets i les millors vies per exercir-los, segons ha indicat la Conselleria de Salut.

Alguns dels títols dels tallers de la jornada divulgativa són 'Com donar-se de baixa dels serveis de telefonia', 'Navegar pel portal del consumidor', 'Com ajustar la potència contractada en el subministrament d'electricitat' i 'La seguretat a les compres per Internet'.

Altres tallers s'han centrat en 'Com restringir els missatges premium', 'Com presentar i documentar una reclamació davant turisme' i 'La dimensió europea del consumidor: la targeta sanitària europea i l'assistència sanitària transfronterera'.

stats