Mèdia 07/07/2013

'El disc dels optimistes', només amb l'ARA

Àngel Llàcer i Manu Guix han recopilat totes les cançons que han creat per al programa de Catalunya Ràdio. A partir de dijous, el podreu adquirir amb l'ARA

Ara
2 min

BarcelonaÀngel Llàcer i Manu Guix s'han passat la temporada escampant l'optimisme per Catalunya a través del seu programa Els optimistes , de Catalunya Ràdio. Arribats a final de curs, han recopilat totes les cançons que han creat per al programa en El disc dels optimistes , que entre dijous i dissabte es podrà adquirir en exclusiva amb l'ARA per 9,95 euros.

El CD inclou 13 temes, entre els quals hi ha La cançó optimista de l'estiu , creada per Manu Guix i en què, a part de l'equip del programa, hi participen Cesk Freixas, Lexu's, Vuit, Txarango, Blaumut, Els Catarres, Joan Dausà, Elena Gadel i Marina Rossell.

També formen part del disc les cançons que s'han dedicat a cadascuna de les deu poblacions que, des del setembre fins al juny, van ser escollides com les més optimistes de cada mes i que van acollir una de les edicions del programa. Així, el disc s'obre amb La xaranga de Reus i continua amb El rock de Vilassar de Mar , L'havanera de Palafrugell , La rumba de Torelló , El vals de Cervera , El rap de la Ràpita , El funk de la Seu , El ritme de Sallent , El pop de Calafell i Disco-Tossa . Tots aquests temes es van crear expressament amb motiu de la visita a cadascuna de les localitats i són un petit homenatge amb un toc d'humor a les poblacions.

El disc es completa amb L'himne optimista , que ha acompanyat el programa des del primer dia, i amb el tema Rock & roll d'Els Catarres, que TV3 i Catalunya Ràdio han adoptat com la cançó de l'estiu.

Final a l'Antiga Fàbrica Damm

Més enllà del disc, que l'ARA oferirà en exclusiva, Els optimistes afronten aquesta setmana la recta final, en la qual els millors concursants de la temporada s'enfrontaran fins que només quedin dos finalistes. Divendres durant l'últim programa de la temporada, que se celebrarà a l'Antiga Fàbrica Damm i en el qual hi haurà alguns dels artistes que han participat al disc, aquests dos finalistes es disputaran un creuer per a dues persones.

stats