Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La dimissió de Tsipras, a la xarxa

Més actualitat, en una selecció de piulades

Jaume Ferrer (@JaumeFerr): “Podem està acabat, persisteix en la identificació amb Tsipras, el gran comediant ara ja al descobert”.

Jaume Colom (@Jaume_Colom): “La dimissió de #Tsipras confirma que tocar el cel amb les dues mans impedeix tenir-ne una palpant la realitat que ens envolta”.

Pep Florit (@pepflorit): “I si resulta que en #Tsipras només era l’sparring? #Varoufakis president? Ja em va bé. #Syriza”.

Joana Maria Escartín (@jomaesbi): “Errejón no convenç. A ningú no li esgota el programa electoral en 7 mesos. Això de Tsipras no és coratge democràtic, no. @DebatAlRojoVivo”.

Jaume Oliver Ripoll (@OliverJaume): “Per reduir les ràtios a 20 alumnes per classe, potser hauran d’encarregar barracons prefabricats més petits...”.

Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): “Les darreres accions del Govern Bauzá foren nefastes, especialment per a l’educació. Quina por fan els darrers tres mesos del govern Rajoy!”.Miquel À. Pons (@mapons2): “El problema de les elevadíssimes ràtios a sa Pobla va en augment. Tenim aules d’Infantil amb 30 nins. Reduir ràtios? Millor enviar més docents”.

Marçal Isern (@MIsernRamis): “El Govern recomana als càrrecs públics menors usar transport públic i viatjar en classe turista. Granados anava en metro fins a Suïssa?”.

Victòria Avellà (@VicAve): “La qüestió dels càrrecs digitats no és baladí. Un alt funcionari pot aturar, per bé i per malament, moltes iniciatives polítiques”.

Josep López (@joseplopsan): “Amb què guanya més la sanitat privada? Amb el part natutal o amb la cesària? Pensa-hi”.

Ferran Rosa (@ferranrosa): “Les platges de #Capdepera són abocadors descontrolats i l’Ajuntament va i fa marxa enrere el #portaaporta a la costa”.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF