Publicitat
Publicitat

13 TV crea una comissió per "millorar" el contingut de la cadena

El canal de la Conferència Episcopal ha creat l'organisme perquè s'ha convertit "en una televisió familiar de referència"

La cadena generalista de la Conferència Episcopal, 13 TV, ha decidit crear una comissió de treball "per al seguiment i millora dels seus continguts". Aquesta iniciativa obeeix, segons expliquen en un comunicat, al seu "afany permanent per oferir als espectadors una programació de qualitat". Tal com explica la cadena, en dos anys i mig d'existència, 13 TV ha aconseguit "convertir-se en una televisió familiar de referència", cosa que l'hauria portat a crear aquest organisme.

"L'exigent panorama audiovisual requereix en l'actualitat un esforç constant de renovació i creativitat", afirmen, i "en aquesta línia, s'emmarca la nova comissió", que ja ha començat a treballar aquest mes de desembre. L'ens intern està format per José María Mas, president de 13 TV; Alejandro Samanes, conseller i director general de la televisió; José Pablo López, director de la cadena; José Gabriel Vera, conseller de 13 TV i director del secretariat de la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social; José Luis Restán, director editorial de COPE; Juan Pedro Ortuño, conseller de 13 TV i delegat de mitjans de l'Arquebisbat de Madrid; i Isidro Catela, que dirigirà els treballs de la comissió.

Isidro Catela (Salamanca, 1972) és doctor en Ciències de la Informació per la Universitat Pontifícia de Salamanca, on exerceix de professor des del 1996, i actualment en excedència. Des del 2012, és conseller de 13 TV i, des de l'any 2004, és el director de l'Oficina d'Informació de la Conferència Episcopal Espanyola, càrrec que seguirà exercint i compatibilitzant amb aquesta nova tasca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF