Publicitat
Publicitat

Televisió

'El chiringuito' de Josep Pedrerol, a La Sexta a partir del 5 de maig

El tancament de Nitro obligarà a reubicar el programa

Nitro és un dels canals que tancarà el 6 de maig en compliment de la sentència del Tribunal Suprem, però això suposarà un salt endavant per a un dels seus programes més emblemàtics, 'El chiringuito', que presenta Josep Pedrerol. Segons ell mateix va anunciar aquest dijous a la nit, a partir del 5 de maig l'espai s'emetrà a La Sexta, un canal amb un públic molt més ampli que Nitro i també que Neox, la cadena on s'havia apuntat que aniria a parar el programa. Pedrerol, doncs, doblarà la seva presència a La Sexta, on actualment ja presenta 'Jugones' cada tarda.

La principal conseqüència negativa del canvi, però, serà que 'El chiringuito' – l'espai sobre futbol que va estrenar Pedrerol arran de la desaparició de 'Punto pelota'– haurà d'endarrerir l'horari fins als volts de la 1.00, ja que anirà a continuació del 'late night' d'Andreu Buenafuente 'En el aire'. De totes maneres, aquest endarreriment només es mantindrà durant un mes, ja que Buenafuente tancarà la temporada a finals de maig. Durant el juny, La Sexta té previst dedicar molts esforços a cobrir el Mundial de futbol –que arrenca el dia 12 d'aquell mes–, i en aquest sentit reforçarà 'El chiringuito' retornant-lo al seu horari habitual, és a dir, a la mitjanit.

Aquesta nova situació s'allargarà, com a mínim, fins que s'acabi el Mundial, el 13 de juliol, però la decisió sobre què passarà a partir de la nova temporada encara no s'ha pres. El comportament que tingui 'El chiringuito' durant les properes setmanes serà clau per al seu futur.

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF