Mèdia 30/03/2018

La CBS prepara l’ambiciosa comèdia racial ‘History of them’

Miranda Cosgrove, protagonista d’ iCarly, és l’última de les estrelles fitxades per la CBS per a la nova comèdia de prime time que prepara

1 min
La CBS prepara l’ambiciosa comèdia racial ‘History of them’

Miranda Cosgrove, protagonista d’ iCarly, és l’última de les estrelles fitxades per la CBS per a la nova comèdia de prime time que prepara. Es tracta de History of them, una comèdia romàntica multicultural que té com a creadora Gloria Calderon Kellett. La sèrie ja ha contractat Ana Villafañe, que encarnarà la protagonista, a més de Lisa Vidal (Being Mary Jane ), Felix Solis ( Ten days in the valley ) i Amit Shah ( The hundred-foot journey ). La comèdia se centra en la història de dos amics que s’enamoren a partir de la seva interactuació a les xarxes socials. A partir d’aquí, els respectius entorns -llatins els d’ella, blancs els d’ell- entomaran aquesta relació amb entusiasme divers.

De moment, la CBS està preparant el pilot, però aquest és un dels projectes més ambiciosos que ha firmat el canal americà en el camp de la comèdia en l’última temporada. Tot i que formalment es tracta d’una sèrie amb humor, el to serà més aviat agredolç.

stats