Publicitat
Publicitat

WhatsApp pateix una nova interrupció del servei d'abast mundial

La companyia no ha donat explicacions sobre aquest error, el segon en un mes i mig

El servei de missatgeria instantània WhatsApp ha deixat de funcionar amb normalitat aquest dimecres, minuts després de les 14.00. La companyia no ha ofert cap explicació sobre aquest error, que té abast mundial segons el que es pot deduir dels nombrosos comentaris d'usuaris de Twitter i dels informes d'incidències rebuts per la web Downdetector.com, dedicada a detectar errors en serveis de tecnologia. Segons la informació recollida per aquest portal, la majoria de les incidències detectades pels usuaris tenen a veure amb problemes de connexió.

De totes maneres, la incidència no afecta tots els usuaris del servei, i aproximadament des de les 15.15 diversos tuitaires han fet saber que ja els tornava a funcionar amb normalitat, tot i que en paral·lel seguien arribant encara alertes d'error.

Fa un mes i mig, el 22 de febrer, WhatsApp ja va patir una altra incidència similar, que es va allargar durant hores arreu del món i que va provocar una allau d'altes a Telegram, un altre servei de missatgeria instantània que va guanyar 1,8 milions d'usuaris en un dia.

Curiosament, l'últim tuit enviat des del compte oficial de WhatsApp fa referència al rècord de 64.000 milions de missatges processats durant aquest dimarts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF