Mèdia 05/06/2013

'The Guardian' posa la sinceritat de Douglas al descobert

El diari anglès publica la gravació on l'actor explica de l'origen del seu càncer i desmunta la versió de l'agent

Joan Callarissa
1 min

Primer Michael Douglas va llançar la bomba i darrere seu tots es van posar a córrer per encarrilar-la. Després d'explicar a The Guardian que el càncer de gola que va tenir havia estat causat per practicar sexe oral, Allen Burry -el representant de Douglas- es va tirar a la piscina per arreglar-ho. Per fer-ho, no se li va acudir res més que parlar amb l'agència internacional Associated Press per convèncer-los que Douglas i el periodista que el va entrevistar només "estaven parlant sobre les causes del càncer de gola, una de les quals és el sexe oral".

The Guardian , que no està disposat a acceptar que desacreditin la informació que publica, va penjar ahir a la seva web la gravació en què Michael Douglas explica que l'origen del seu càncer és la pràctica repetida del sexe oral.

És a dir, el portaveu ha provocat que la bola es faci més grossa i ha allargat el tema. Una notícia que hauria estat com un foc d'encenalls s'arrossega per webs, diaris i televisions de tot el món des de diumenge. I tot perquè Douglas no va voler quedar com una persona amb mals costums quan el periodista de The Guardian li va preguntar si el seu càncer podia haver estat causat pel fet de beure massa, fumar o drogar-se. Ell en va culpar el sexe.

De fet, no eren unes declaracions tan escandaloses, per part seva. Douglas va reconèixer després de separar-se -l'any 2000- que era addicte al sexe.

stats