Publicitat
Publicitat

Tatxo Benet defensa que TV3 necessita “més diners”

El soci gestor de Mediapro va argumentar ahir que el motiu de la caiguda d’audiència que està experimentant la televisió pública és que “els seus continguts no són millors que els de la competència”

El soci gestor de Mediapro, Tatxo Benet, considera que TV3 necessita més recursos per ser competitiva. En una conferència organitzada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Benet va argumentar dimecres que el motiu de la caiguda d’audiència que està experimentant la televisió pública és que “els seus continguts no són millors que els de la competència”, i que per aconseguir continguts més atractius fan falta “més diners”. En la seva opinió són “demagògiques” les veus que demanen reduir o fins i tot clausurar la cadena.

“El problema –va dir– és que TV3 s’ha deixat prendre la justificació que té, i que no és altra que la normalització de la nostra llengua”. D’altra banda Benet va anunciar que Mediapro té intenció de produir continguts de ficció per a plataformes com Netflix, Amazon o HBO. “Volem donar un impuls internacional a Mediapro i fer aquí sèries que es vegin a tot el món, seguint el model dels Estats Units o Dinamarca”, va afirmar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 12/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF