Publicitat
Publicitat

"Mas afirma ara que el TC avala el 'dret a decidir'", portada d''El Mundo'

Abc: "El PSOE, incapaç d'assumir els arguments del Govern [espanyol] contra Mas"

Els diaris d'aquest dimecres titulen:

El Mundo: "Mas afirma ara que el TC avala el 'dret a decidir'". Al subtítol: "El portaveu de CiU va dir que la sentència era obra d''agitadors polítics que aviven la catalanofòbia'"

Abc: "El PSOE, incapaç d'assumir els arguments del govern [espanyol] contra Mas". Al subtítol: "Rebutja la consulta, però s'allunya del PP amb una drecera federal per a acontentar CiU".

La Razón: "El PP guanyaria les europees al PSOE sense haver designat encara candidat". I també: "Els estudiants espanyols no saben resoldre problemes quotidians".

El País: "La UE exigeix a França reformes per estabilitzar la seva economia". I també, "Els alumnes espanyols suspenen en habilitats de la vida quotidiana".

El Periódico: "Alarma a Europa per la caiguda dels preus". I també: "La publicitat encoberta de famosos a Twitter desferma la polèmica".

La Vanguardia: "Rebuig unànime a l'evocació de Rouco de la Guerra Civil". També: "Santamaría i Homs parlen de la sentència del TC";"Un català a Matignon" 

El Punt Avui: "Moviment tàctic del govern per la consulta". En el subtítol: "Un informe de la Generalitat sosté que el TC empara el dret a decidir"

ARA: "Interior pressiona els policies que investiguen Gürtel". I també, "El Calderón decidirà", sobre l'1-1 entre el Barça i l'Atlètic de Madrid d'ahir al Camp Nou.