Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Reaccions a les declaracions del ministre d'Educació, Cultura i Esports

Tota l'actualitat, en una selecció de piulades

Santiago Benejam ‏(@sbenejam): "Amb tot el meu respecte a 'Cine de Barrio'. I cap per al nou ministre. Que se'n vagin. http://politica.elpais.com/politica/2015/ …"

Alberto Jarabo ‏(@albertjarabo): "Que en són de grans, el cinema espanyol i els seus ministres de Cultura! Continua el programa 'Cultura de Barrio' http://buff.ly/1PeRZ2t".

Margalida Capellà R. ‏(@margalidacap): "Ministre d'Educació: 'A Espanya ningú no deixa d'estudiar per una qüestió econòmica'. Li recoman que miri 'Barrio' i menys 'Cine de barrio'".

Miquel Àngel Guerrero (@maguerreroc): "Confon estudiar amb tenir una plaça escolar, i segur que n'és conscient twitter.com/margalidacap/s…".

Xerafí Vives (@XerafiVives): "@pepcalabona quan a ca meva hagin de pujar a Palma al metge el puc telefonar, conseller @JoanBoned, perquè els acompanyi? No tendrem tren".

Biel Barceló (@bielbarcelo): "El Govern intentarà el compliment de totes les inversions estatals, incloses les d'ampliació de la xarxa ferroviària, com diu #AcordsPelCanvi".

Antoni Miquel Lucas ‏(@tonimiquel1977): "@bielbarcelo I si com és probable l'Estat no paga, dedicareu els doblers de l'ecotaxa al tren de Llevant? I al de Migjorn?".

J.M.C (‏@JmCalds): "Donar un 'm'agrada' a un símbol feixista és un insult majúscul a totes les víctimes del franquisme. Més cultura i més seny no us faria cap mal".

Marçal Isern ‏(@MIsernRamis): "Pel @ppbalears defensar la il·legalitat de dur menors als toros és llibertat. Anar de verd @PlataformaCrida, adoctrinament."

Gori Estarellas (@guriet13): "Quan l'interès privat és dominanant en la gestió pública, la corrupció és un mecanisme habitual ('natural') del sistema".

 

Etiquetes