PLAY
Mèdia 29/08/2013

10 escapades per les Terres de l’Ebre, aquest divendres amb el ‘Play’

També us parlem de ‘The act of killing’, critiquem les sucoses estrenes de la setmana i us presentem la segona edició del festival Eufònic

1 min

Aprofitant que la Unesco ha declarat les Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera, us convidem a acabar les vacances fent alguna de les 10 escapades que us proposem per aquest territori de contrastos. I si us decidiu a anar-hi la setmana vinent, també podreu gaudir de les propostes de la mostra d’art sonor i visual Eufònic, que s’hi celebra del 5 al 8 de setembre. Parlem amb el seu director, Vicent Fibla, i us en donem totes les claus.

A més a més, analitzem ‘The act of killing’, el film que ha impactat tot un Werner Herzog i del qual tothom parla, i fem les crítiques de les millors estrenes d’una setmana que ve carregada de bon cinema: ‘The act of killing’, ‘Mud’, ‘Dolor y dinero’, ‘Kick-ass 2’ i ‘Paraíso: esperanza’. A partir de la setmana que ve torna el format habitual del ‘Play’, de manera que no us oblideu de fer el darrer exercici del ‘Quadern d’estiu’ de Blackie Books!

stats