Publicitat
Publicitat

PLAY

10 escapades per les Terres de l’Ebre, aquest divendres amb el ‘Play’

També us parlem de ‘The act of killing’, critiquem les sucoses estrenes de la setmana i us presentem la segona edició del festival Eufònic

Aprofitant que la Unesco ha declarat les Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera, us convidem a acabar les vacances fent alguna de les 10 escapades que us proposem per aquest territori de contrastos. I si us decidiu a anar-hi la setmana vinent, també podreu gaudir de les propostes de la mostra d’art sonor i visual Eufònic, que s’hi celebra del 5 al 8 de setembre. Parlem amb el seu director, Vicent Fibla, i us en donem totes les claus.

A més a més, analitzem ‘The act of killing’, el film que ha impactat tot un Werner Herzog i del qual tothom parla, i fem les crítiques de les millors estrenes d’una setmana que ve carregada de bon cinema: ‘The act of killing’, ‘Mud’, ‘Dolor y dinero’, ‘Kick-ass 2’ i ‘Paraíso: esperanza’. A partir de la setmana que ve torna el format habitual del ‘Play’, de manera que no us oblideu de fer el darrer exercici del ‘Quadern d’estiu’ de Blackie Books!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF