Mèdia 01/08/2013

Els gustos més exòtics d'aquest estiu, al 'Play' d'aquest divendres

Encetem el suplement d'agost amb els exercicis del 'Cuaderno' de Blackie Books, 'Guerra Mundial Z' i la resta d'estrenes de la setmana

Play
1 min

Amb l'agost arriba un 'Play' més lleuger i refrescant que ens acompanyarà durant cinc setmanes. En aquest primer número us presentem una novetat: el primer dels exercicis del 'Cuaderno' de Blackie Books que publicarem cada divendres d'aquest mes i que posarà a prova els vostres coneixements sobre sèries de televisió. A més, us oferim un reportatge sobre sabors exòtics que potser us vindran més de gust amb la calor: gelats HD amb curri, mostassa o rave japonès; boletes de te que exploten a la boca amb sabors com el litxi, el kiwi o el mango; 'chutneys' de tota mena i sorprenents gintònics amb canyella i xarop d'ametlla.

A més, no deixem de seguir l'actualitat cinematogràfica: us parlem dels zombis de 'Guerra Mundial Z', dirigida per Marc Forster i protagonitzada per Brad Pitt i recomanem dues estrenes destacables, l'argentina 'El estudiante' i l'hongaresa 'Sólo el viento'. Bon agost!

stats