Publicitat
Publicitat

TEMPORADA NOVA

Noves veus i programes més temàtics, a IB3 Ràdio

L’estrena de la graella de la ràdio pública balear arrenca aquest dilluns

La ràdio pública de les Illes comença demà nova temporada amb programes divulgatius, d’entreteniment i algunes novetats.

Així, de dilluns a divendres, de 9 a 12 h, l’equip d’ Al Dia, format per Rafel Gallego, Mònica Bestard, Joana Maroto, Magda Cortés i Sílvia Portell, continuarà la seva línia informativa i d’actualitat amb entrevistes en profunditat als diferents protagonistes de l’àmbit econòmic, polític, social i cultural. A partir de les 12 h, començaran les desconnexions a cada illa.

Tot seguit, una de les novetats serà el programa Esports 3 a les 13 hores, presentat per Xisco Díaz, que posarà especial atenció a les diferents modalitats i als esportistes balears.

A partir de les 15 h es mantenen els espais Múltiplex, amb Sergi Marcos, Cati Moyà, Margalida Grimalt i Toni Mateu, i a les 17 h, Els Entusiastes.

De dilluns a divendres a les 18 h, es podran escoltar els programes temàtics de la temporada anterior: Feim kilòmetres, amb Mercè Valero i Joan Martí; Incorporació Immediata, amb Toni Traveria i Mireia Belach; Dones, amb Victòria Morell i Catalina Gayà, i Del camp a la mar, que incorpora com a presentador Toni Mateu. Una altra cara nova és Araceli Bosch, que amb Vitamina 3 aportarà el vessant saludable.

Carles Marquès conduirà a les 20 h Nura, fet a Menorca, i els divendres, en aquesta hora, Ferran Vallès pintarà les cultures del món a De tot color.

Novetats a les 21 h

Les principals novetats apareixen a la franja de les 21 h. Cada dilluns, a Mediterràdio, Joan Trias parlarà del panorama musical de Balears.

Dimarts, Joan Barceló estrena Justa de mots per gaudir de la llengua i del món medieval. Dimecres Ferran Pereyra durà l’actualitat del jazz a Jazz Time. Cada dijous, Xisco Nadal continuarà amb Fons d’Armari.

A les 22 h, cada dimarts Noguera & Noguera descobriran famílies de les Illes. Dimecres arriba el nou programa Aire, que ja va tenir un lloc a la televisió i que Joan Cabot recupera per a la ràdio. Fila 3 es manté amb Rodo Gener i Adela Peralta, acostant cada dijous el món del cinema.

Com a novetat, l’espai diari fet per Vicent Tur, El darrer vol a Formentera, passa a la mitjanit.

El cap de setmana Regina Cortès continua a No venim amb manual (dissabtes a les 8 h) i just després, a Balears fa ciència (a les 11 h) amb Enric Culat, tota l’actualitat de la ciència i el medi ambient.

La nit de dissabte continuarà amb Font de misteris (22 h), amb Chema Font, i La Gran Vida (23 h), amb Cristina Bugallo i Laura López. A mitjanit, Maria Rigo i Joan Guillem Jaume duran el programa de sexualitat No apaguis el llum.

Diumenge a les 9 h, David Oliver continuarà donant suport al tercer sector amb Flors en el desert, i el vespre hi haurà dues estrenes: a les 21 h, Som grans!!! amb Natàlia Blanes, amb qui coneixerem com a 60 anys queda temps per fer coses, i a les 22 h, Pere Estelrich torna amb La ruta d’Orfeu.

Els caps de setmana musicals continuaran amb Tito Fuster a I B3 Música.

Mar Cerezalez, la directora d’IB3 Ràdio, explica que amb la nova temporada “allò que pretenem és créixer amb la societat, i la societat ara consumeix quan vol i pot. Per això, l’emissora pública conserva el poder del directe i la immediatesa, però alhora esdevé més temàtica, especialitzada, i s’ubica a les xarxes, al carrer. I per què no combinar els dos models? Els nous usos vehiculitzats per internet sense perdre, però, els oients que sintonitzen la ràdio. Tota la graella està dissenyada per escoltar en el dial i també per accedir al podcast.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF