Mèdia 27/06/2013

Nou pare per als fills de Michael Jackson

L'actor britànic Mark Lester diu que va fer una donació d'esperma a petició del Rei del Pop i ara reclama que Prince i Paris es facin una prova d'ADN per saber si és ell el pare dels dos fills que va tenir la infermera Debbie Rowe

Joan Callarissa
1 min

Si Michael Jackson és o no el pare dels seus fills grans ha estat un dubte evident per a moltes persones, que mai s'han cregut que fos ell qui fecundés la infermera Debbie Rowe. De fet, no cal ser gaire recargolat per observar que almenys la seva filla Paris té ben poc de la genètica africana que el seu pare va intentar dissimular de mica en mica a base de quiròfan.

Davant d'aquest panorama, i quan tot just fa quatre anys de la mort del Rei del Pop, l'actor britànic Mark Lester -que ja va parlar del tema el 2009 per a News of the World - ha anat més enllà i vol demanar als dos fills que Jacko va tenir amb Rowe que es facin proves d'ADN. Vol saber si ell és el seu pare biològic, ja que Jackson -que era amic íntim d'ell- li va demanar que fes una donació d'esperma a una clínica, cosa que va acceptar.

Aquestes declaracions de Lester sacsegen més encara el panorama de la família Jackson. La seva filla Paris es va intentar suïcidar fa dues setmanes perquè hauria descobert que no comparteix pare biològic amb el seu germà Prince, cosa que l'hauria enfonsat i que hauria fet que demanés d'anar a viure a casa de Diana Ross, íntima amiga del seu pare legal. Els Jackson estan ara enfrontats amb la productora que havia de portar de nou el Rei del Pop als escenaris. Una batalla que segurament descobrirà altres històries amagades de la seva vida.

stats