Mèdia 16/06/2013

Murdoch es va blindar davant de Wendi Deng

Els 1.275 milions d'euros que li va costar el seu anterior divorci van fer que el fundador de News Corporation es blindés amb un contracte prenupcial quan es va casar amb Wendi Deng. Encara no se sap quin serà el cost del seu nou divorci

Joan Callarissa
1 min

La segona esposa de Rupert Murdoch, Anna Torv, li va costar al magnat 1.275 milions d'euros quan es van divorciar el 1998.Una xifra que el va deixar ben escaldat. Per això, Wendi Deng, la tercera esposa de Murdoch, és poc probable que arribi a aquesta xifra, ja que el que ha estat marit seu durant catorze anys li va fer firmar un contracte prenupcial que marca el que rebria en cas de divorci. Tot i que encara no se sap quant pot guanyar Deng amb el divorci sol·licitat dijous, serà menys que Torv, que va estar amb el fundador de News Corporation durant 32 anys.

Oficialment, Deng només tindria dret a rebre el que l'acord prenupcial li assignava. Tot i això, acabat l'amor, acabada la pietat, i és possible que la guerra s'allargui tant com la nova soltera d'or vulgui. En els 14 anys que Deng i Murdoch han estat junts, l'augment del preu de les accions de News Corporation ha provocat que la companyia creixés en 5.250 milions d'euros. Així, el seu patrimoni net és de 9.000 segons la llista de multimilionaris de Bloomberg, en què ocupa el lloc 77 entre els més rics del món. Tenint en compte la riquesa de Murdoch, a més, hi ha la possibilitat que sigui generós amb la seva ex. El fet que el procés es porti a terme a Nova York dificultarà que se'n coneguin xifres. Allà es protegeix molt la privacitat en els conflictes familiars.

stats