Publicitat
Publicitat

Mor als 25 anys Peaches Geldof, filla del cantant Bob Gledof

"A hores d'ara, la mort està sent tractada com a inexplicada i sobtada", ha indicat en un comunicat la policia del comtat de Kent

La model i presentadora britànica de televisió Peaches Geldof, filla del conegut cantant irlandès Bob Geldof i de la  presentadora Paula Yates, ha mort avui als 25 anys, segons ha confirmat la seva família. Segons la policia britànica, els agents han rebut una trucada en què s'expressava la preocupació per l'estat d'una jove i se'ls demanava que acudissin a una adreça pròxima a la localitat de Wrotham, al comtat de Kent (al sud-est d'Anglaterra). "A hores d'ara, la mort està sent tractada com a inexplicada i sobtada", ha indicat en un comunicat el cos policial de Kent.

En un comunicat, el pare de Peaches, el músic i activista Bob Geldof, ha confirmat la mort de la seva filla i ha indicat que la família es troba "més enllà del dolor". "Era la més salvatge, la més divertida, la més intel·ligent, la més enginyosa i la més esbojarrada de tots nosaltres. Escriure en passat em destrueix. Quina nena tan bonica. Com és possible que no la puguem tornar a veure? Com es pot suportar això? La vam estimar i l'adorarem per sempre", afirma Geldof a la nota, signada per tota la família. El seu marit, el músic Thomas Cohen, ha subratllat que la seva "adorada dona, Peaches, era adorada tant per mi mateix com pels seus dos fills, Astala i Phaedra, i els educaré amb la seva mare en els seus cors cada dia. L'estimarem sempre".

Mare de dos fills

Nascuda el 1989, Peaches Honeyblossom Geldof es va casar el 2012 amb Cohen i plegats van tenir dos nens, Astala i Phaedra. La model i presentadora va començar una extensa carrera en els mitjans de comunicació britànics quan tenia només 15 anys, en escriure una columna per a la revista 'Elle'.

El pare de Peaches, l'irlandès Bob Geldof, es va fer famós com a líder del grup irlandès de rock The Boomtown Rats i és molt conegut al Regne Unit per les seves campanyes d'activisme contra la pobresa a l'Àfrica. El 1984, Geldof i Midge Ure van fundar l'organització benèfica Band Aid per recaptar fons per combatre la fam a Etiòpia i van organitzar els concerts de música del 'Live Aid', el 1985, i el 'Live 8' el 2005.

Sense mare des dels 11 anys

La mare de Peaches, la presentadora de televisió Paula Yates, va morir el setembre del 2000 com a conseqüència d'una sobredosi quan Peaches només tenia 11 anys. El 2013, Peaches va admetre a una revista que durant anys no va aconseguir assimilar la mort de la seva mare. "Recordo quan va morir la meva mare, i encara em costa parlar-ne. Simplement, em vaig bloquejar. Vaig anar a l'escola l'endemà, perquè la mentalitat del meu pare era mantenir la calma i continuar", va explicar.

Postveritat