Publicitat
Publicitat

Mor El Último Guerrero del 'pressing catch'

James Hellwig tenia 54 anys. Les causes de la seva defunció encara es desconeixen

James Hellwig, l'home que s'amagava darrere la màscara d'El último guerrero, ha mort amb 54 anys a Nova Orleans, per causes desconegudes. El lluitador va ser una de les grans estrelles del 'pressing catch', i durant els anys 90 van ser mítics els seus enfrontaments amb Hulk Hogan.

Precisament, Hogan ha expressat a través de Twitter el seu condol per la mort de Hellwig: "Descansa en pau, Guerrer. Només amor", ha piulat. "Estem commocionats i profundament entristits en conèixer la defunció d'una de les superestrelles més emblemàtiques de la WWE", ha afirmat la World Wrestling Entertainment (WWE), l'empresa que organitza les competicions de 'pressing catch', en un comunicat. Aquest mateix dilluns, la companyia havia fet un reconeixement a Hellwig incloent-lo al seu 'hall of fame'.

El Último Guerrero, que durant la seva etapa com a lluitador es caracteritzava pel seu maquillatge multicolor, els complements indis, els resos a Manitu i sobretot el seu "ball de Sant Vito" –una espècia de trànsit en què fingia entrar abans d'iniciar l'atac definitiu–, estava casat i tenia dues filles.

Postveritat