Mèdia 28/06/2013

Miley Cyrus enterra Hannah Montana

La que va seduir les adolescents de tot el món com a nena Disney s'ha transformat en una cantant sexi, arriscada i molt distant de la seva imatge original

Joan Callarissa
2 min
Miley Cyrus enterra Hannah Montana

L'evolució cap a Miley Cyrus (01) va començar lentament però en els últims temps s'ha començat a accelerar. L'angelical Miley Stewart (02) , que va arrasar a través de la sèrie de Disney Channel Hannah Montana, es va rapar, es va deixar el cabell fosc, va perdre alguns quilos i es va oblidar completament dels diàlegs blancs de les ficcions de la factoria Disney. En són una prova les coreografies altament eròtiques que va posar en moviment sobre l'escenari del Jimmy Kimmel Live! Show i les botes de dominatrix de vellut negre que va seleccionar per donar el bon dia als EUA a través de Good Morning America .

De fet, els seus outfits l'han situat alguns cops en llistes de les més extremades. Al costat de Tilda Swinton o de Bimba Bosé, El País la proposava entre les representants del lesbian chic , per l'estil androgin que llueix alguna vegada. Tot i això, seria només una opció estètica en el cas de Cyrus, que va ser parella durant gairebé quatre anys de Liam Hemsworth, amb qui també es va prometre.

Als seus 20 anys, a la que cantava cançons com If we were a movie i Pop princess l'han afectat algunes polèmiques que superen de molt el seu estadi de nena càndida. Per exemple, la separació dels seus pares, que tot i que no ha estat de retrets públics gaire importants sí que ha aixecat certa polèmica sobre la relació de la jove amb el seu progenitor. En separar-se, el seu pare hauria trencat la relació amb Miley, que desesperada per no poder-hi contactar va arribar a reprovar-lo en públic a través de Twitter. La seva ruptura amb Hemsworth també l'ha posat diversos cops al centre de l'huracà. De fet, Twitter és el mitjà on han nascut alguns dels problemes de Cyrus, que segueix vivint amb el seu nòvio després de trencar.

stats