Publicitat
Publicitat

Miley Cyrus continua atrapada pel 'twerk'

La que va ser la icona de Disney Hannah Montana viu en una espiral de crítiques des que se li va ocórrer ballar 'twerk' (remenar el cul davant la bragueta d'algú) amb el també polèmic Robin Thicke al ritme de la cançó 'Blurred lines'. Des d'aquell moment, Cyrus ha hagut d'afrontar atacs que li vénen de tot arreu i sembla que li costa molt defensar-se sense caure en incoherències.

Mentre que en una entrevista per a la MTV –enregistrada tres dies després del ball de la polèmica als MTV Video Music Awards– assegurava que ho va fer perquè ella és així, el 'Daily Mail' publica que la cantant els ha explicat que ho va fer perquè gairebé "no havia dormit". Dues versions contradictòries, ja que en una hi treu ferro i en l'altra admet certa culpabilitat.

En l'entrevista de la MTV, Cyrus va comentar: "És increïble que tres dies després la gent encara parli d'aquest tema. La gent està pensant més en això que jo quan ho vaig fer. No hi vaig pensar gens, perquè sóc així. El Robin i jo vam pensar: 'Estem a punt de fer història'". El rotatiu anglès, en canvi, publica que la cantant opina que "tothom fa coses tontes quan es troba malament". Assegura que està estressada i que hi ha dies que només dorm 45 minuts. És el que explica de l'"equivocació" que va cometre sobre l'escenari.

Una de les conseqüències que va tenir el seu ball lasciu a la gala de la MTV hauria estat, segons el 'Daily Mail', que els amics del seu nòvio, l'actor Liam Hermsworth, li haurien recomanat a ell que se n'allunyi perquè taca la seva reputació i podria perjudicar la seva carrera. Entre els que han reaccionat al ball de Cyrus també hi ha el One Direction Harry Styles, que afirma que el ball és "inadequat, especialment per als grups d'edat als quals anava dirigit". I afegia: "Crec que promou la promiscuïtat". Ningú perdona Cyrus i ella no aconsegueix mirar endavant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF