Mèdia 12/06/2013

Madonna amaga la cara pels rumors d'operació

Twitter havia estat bullint amb comentaris sobre una hipotètica nova intervenció de la Reina del Pop a la cara. I ella ha respost amb un 'look' molt discret en la presentació de la col·lecció de primavera de Stella MacCartney

Joan Callarissa
1 min

No cal posar exemples per demostrar que Madonna sempre ha estat molt generosa a l'hora d'ensenyar carn amb els seus estilismes. Escots, talls a les faldilles, transparències i la panxa a l'aire són alguns dels seus principis bàsics, encara que acumuli anys com tota la resta de mortals.

No obstant, a la festa novaiorquesa de la seva amiga Stella MacCartney -on la dissenyadora va presentar la seva nova col·lecció de primavera-, la Reina del Pop va presentar-s'hi amb unes ulleres de pantalla completament negres que només deixaven intuir que era ella. I per si això no fos prou, va optar per una gavardina llarga de color negre, texans foscos i una camisa cordada fins a dalt de tot. Molt tapada.

Un look androgin que no tindria res a destacar si no fos perquè dissabte Twitter va explotar de comentaris després que la que continua sent l'ambició rossa aparegués a l'escenari del London's Twickenham Stadium. Amb una cara visiblement inflada, Madonna va actuar davant dels seus fans. Vistos els comentaris, ella en va prendre nota per a la seva següent aparició, la de dilluns a la nit a Nova York, en la qual a l'hora de fer-se la foto va posar-se el coll de la gavardina ben amunt, per tapar-se tant com va poder la cara i el coll. La comparació amb anteriors fotos de l'artista evidenciaria aquesta operació.

stats