Publicitat
Publicitat

Madonna amaga la cara pels rumors d'operació

Twitter havia estat bullint amb comentaris sobre una hipotètica nova intervenció de la Reina del Pop a la cara. I ella ha respost amb un 'look' molt discret en la presentació de la col·lecció de primavera de Stella MacCartney

No cal posar exemples per demostrar que Madonna sempre ha estat molt generosa a l'hora d'ensenyar carn amb els seus estilismes. Escots, talls a les faldilles, transparències i la panxa a l'aire són alguns dels seus principis bàsics, encara que acumuli anys com tota la resta de mortals.

No obstant, a la festa novaiorquesa de la seva amiga Stella MacCartney -on la dissenyadora va presentar la seva nova col·lecció de primavera-, la Reina del Pop va presentar-s'hi amb unes ulleres de pantalla completament negres que només deixaven intuir que era ella. I per si això no fos prou, va optar per una gavardina llarga de color negre, texans foscos i una camisa cordada fins a dalt de tot. Molt tapada.

Un look androgin que no tindria res a destacar si no fos perquè dissabte Twitter va explotar de comentaris després que la que continua sent l'ambició rossa aparegués a l'escenari del London's Twickenham Stadium. Amb una cara visiblement inflada, Madonna va actuar davant dels seus fans. Vistos els comentaris, ella en va prendre nota per a la seva següent aparició, la de dilluns a la nit a Nova York, en la qual a l'hora de fer-se la foto va posar-se el coll de la gavardina ben amunt, per tapar-se tant com va poder la cara i el coll. La comparació amb anteriors fotos de l'artista evidenciaria aquesta operació.

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF