Premsa
Mèdia 26/08/2013

Letizia Ortiz fa 'topless' a la propera portada d''El Jueves'

La princesa hi apareix convertida en una activista de Femen contra la monarquia

Ara
1 min
La portada del proper número d''El Jueves'

BarcelonaLa revista 'El Jueves' torna a apuntar contra la monarquia en la portada del número que sortirà a la venda aquest dimecres, i concretament se centra en la princesa Letícia, de qui el titular diu que és "cada vegada més tocapilotes".

A la il·lustració, l'esposa del príncep Felip hi apareix emulant les activistes de Femen, és a dir, protestant en 'topless' i amb una inscripció al tors on es llegeix 'Fuck the royals', és a dir, 'Que es foti la família reial'. En una actitud clarament agressiva –amb un puny enlaire i l'altra mà amb el dit del mig aixecat–, a la caricatura de Letícia se li marquen les costelles i els malucs, en una clara referència a la seva primesa, sovint qualificada d'excessiva. Darrere seu, els reis i el príncep se la miren amb cara d'espantats.

Amb aquesta il·lustració, 'El Jueves' amplia a la seva col·lecció de portades polèmiques referides a la família reial. Entre les més recents hi ha la que mostrava el rei Joan Carles al llit amb la Justícia, la que presentava la reina amb unes banyes que, en realitat, eren uns ullals d'elefant, o la que titulava que "la infanta Cristina és tonta".

stats