Joan Bibiloni renova la identitat sonora d’IB3 Ràdio

IB3 Ràdio disposarà de noves sintonies a partir d’aquest dilluns

Joan Bibiloni, un dels compositors i productors illencs de trajectòria musical més contrastada a escala estatal i internacional, s’ha encarregat de renovar la identitat sonora de la ràdio pública.
A partir d’aquest dilluns, IB3 Ràdio disposarà de noves sintonies corporatives que remodelaran completament, 13 anys després, la manera en què es mostra la ràdio als oients a través de la musicalitat. Més varietat, més optimisme i una concepció més illenca del que ha de ser el so de la ràdio de les Balears són part dels trets diferencials dels quals gaudeixen aquestes partitures que substituiran les actuals composicions, que al llarg del temps també han evolucionat fins a arribar al seu punt final, que coincidirà amb l’estrena de la nova temporada de la ràdio.
Enregistrada als Motivity estudis de Palma i masteritzada a Phonos, a Manacor, la nova música de la ràdio vol ser un vehicle més per mantenir la sintonia amb l’oient i la connexió amb els continguts que li ha oferit l’emissora al llarg dels anys de recorregut.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF