Publicitat
Publicitat

Jon Snow tornarà a 'Joc de trons'?: Kit Harington aclareix (una mica) el futur del seu personatge

En una entrevista a l'edició britànica de 'Time Out', l'actor revela si apareixerà a la sisena temporada

Aquesta informació conté espòilers.

El futur de Jon Snow ha estat el gran tema de debat dels seguidors de 'Joc de trons' des del final de la cinquena temporada, en què el personatge, aparentment, moria assassinat. La incògnita sobre si efectivament havia mort –i si, fins i tot en aquest cas, la seva mort seria definitiva– ha planat sobre totes les informacions relatives a la nova temporada de la sèrie, que arrenca el 24 d'abril. De fet, la mateixa HBO, la cadena que produeix la ficció, se n'ha aprofitat i va convertir el personatge en  protagonista del primer pòster promocional dels nous capítols.

Ara, l'actor que encarna el personatge, Kit Harington, ha donat alguns detalls sobre el seu futur en  una entrevista a l'edició britànica de la revista 'Time Out'. La conversa completa es publicarà el mes que ve, però la revista ja ha avançat el fragment en què l'actor fa referència a la seva participació a la sisena temporada de 'Joc de trons', a la qual, segons ha confirmat, apareixerà. Això sí, fent de mort.

"He rodat algunes escenes en què surto mort. És una de les meves millors feines", bromeja l'actor a l'entrevista, i afegeix: " Sé durant quant de temps sóc un cadàver, però això no t'ho puc dir!". Aquesta última resposta ha obert noves especulacions sobre la possibilitat que, en algun moment, Jon Snow deixi de ser un cadàver per passar a un estat a mig camí entre la vida i la mort, per bé que Harington també deixa clar que ja no forma part de la sèrie. " No sortiré a la següent temporada", sentencia.

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF