Mèdia 10/06/2013

John Malkovich salva un home de morir dessagnat al mig del carrer

1 min
John Malkovich salva un home de morir dessagnat al mig del carrer

Jim i Marilyn Walpole no han vist cap pel·lícula de John Malkovich, però ella assegura que a partir d'ara en mirarà tantes com pugui. I amb raó. L'actor va salvar dijous el seu marit de morir dessagnat al mig d'un carrer de Toronto, segons ha revelat la televisió pública canadenca.

El matrimoni Walpole sortia de sopar en un restaurant quan l'home, de 77 anys, es va entrebancar, va topar contra una bastida i es va fer un tall al coll. "Per la manera com rajava, vaig pensar que era la caròtide o l'aorta", va explicar la dona, una infermera jubilada de 79 anys. Els crits d'ajuda de la Marilyn van alertar Malkovich, que és a Toronto representant una obra teatral i que passava per la zona. L'actor es va aturar i, amb la bufanda que duia, va frenar l'hemorràgia fins que va arribar l'ambulància que va dur el Jim a l'hospital, on va rebre 10 punts de sutura i va ser donat d'alta.

Els ancians no van reconèixer l'actor, però sí que ho va fer Ben Quinn, l'amo del local on havien sopat, que també va col·laborar a assistir l'home. "Em va donar les gràcies. No ens vam donar la mà perquè jo estava ple de sang. Se'n va anar, no volia cap tipus d'atenció. És un cavaller", va dir Quinn.

stats