Mèdia 11/06/2013

Isabel Preysler eclipsa la graduació de la seva filla

L'exdona de Julio Iglesias i la seva filla Tamara Falcó van anar ahir a veure com Ana Boyer rebia el seu segon títol universitari. A la Universidad Pontificia de Comillas de Madrid, la seva presència va centrar totes les mirades

Joan Callarissa
1 min

La representació del clan Preysler que va assistir a la segona graduació de la filla més formada de l'exdona de Julio Iglesias va ser austera però no per això menys rellevant. En la celebració que va portar Isabel Preysler i Tamara Falcó fins a la seu de la Universidad Pontificia de Comillas, Ana Boyer -la filla que Preysler va tenir amb l'exministre socialista Miguel Boyer-, va quedar en un segon pla al costat de la seva mare i de la seva germana, que van acaparar l'atenció dels assistents en els moments previs a l'acte i també durant la celebració. Amb periodistes gràfics a la porta del centre universitari jesuïta, les tres van sortir juntes per la porta després que Ana Boyer es posés per segon cop la banda que es posa als alumnes que acaben els estudis allà.

Prèviament graduada en dret, i ahir en administració i direcció d'empreses, Boyer no va comptar amb el seu pare entre els assistents a l'acte. Tampoc ho va fer quan ella va acabar la seva primera carrera, fa un any. Llavors, l'exministre estava recuperant-se d'una hemorràgia cerebral, de la qual encara està convalescent. La vida familiar dels Preysler sol veure's interrompuda per la seva fama. Per això, en la confirmació recent de Tamara Falcó, ella va demanar als seus que no assistissin a l'acte religiós, per no pertorbar l'acte dels seus companys de catequesi.

stats