IB3 bat rècords amb el seguiment dels aiguats

La xifra va arribar a uns 340.000 espectadors que van pitjar el botó del canal autonòmic al comandament en algun moment del dia

La televisió pública de les Illes Balears, IB3, va aconseguir unes dades d’audiència rècord amb la cobertura informativa especial de les pluges torrencials que es va fer dimecres dia 10 i de les conseqüències dels aiguats que van arrasar el Llevant de Mallorca. Amb pics de quota de pantalla de fins al 29,3% als informatius de migdia i del 14,5% als del vespre, una de cada dues persones que va mirar el televisor dimecres passat va sintonitzar IB3. La xifra va arribar a uns 340.000 espectadors que van pitjar el botó del canal autonòmic al comandament en algun moment del dia. Les notícies del migdia varen arribar a aplegar 72.000 espectadors.

A banda dels informatius, la predicció meteorològica i el magazín 5 dies també varen ser dels programes més vistos. La mitjana de quota de pantalla de tot el dimecres va arribar a l’11,9%, multiplicant per quatre el 3,1% del dimecres de la setmana anterior. La televisió autonòmica va fer canvis a la programació habitual per explicar la tragèdia en directe de la millor manera possible, i la feina dels seus periodistes i tècnics va aconseguir resultats.

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF