Publicitat
Publicitat

IB3 estrena ‘Silenci trencat. La fossa de Porreres’ dilluns

El reportatge mostra els treballs d’anàlisi de les restes al laboratori instal·lat al cementeri de Porreres

Després de 80 anys d’impunitat, IB3 trenca el silenci i destapa les atrocitats de la fossa de Porreres amb Silenci trencat: La fossa de Porreres, un reportatge de 50 minuts amb imatges i entrevistes exclusives que es presentarà dilluns a les 20 hores a l’Auditori de Porreres. L’endemà, dimarts 18 de juliol, s’emetrà a televisió, després del documental Las cloacas de Interior.

Les càmeres d’IB3 han enregistrat familiars de les víctimes, arqueòlegs, antropòlegs i forenses, associacions memorialistes, responsables polítics, historiadors…, tots els actors de l’exhumació de la fossa més simbòlica de Mallorca, la segona que s’obre a l’estat espanyol per ordre de la justícia argentina.

Silenci trencat: La fossa de Porreres és la crònica diària d’una exhumació que, fins ara, ha tret a la llum nou fosses i 55 cossos, els quals venien acompanyats de nombrosos objectes personals que ens descobreixen semblances íntimes de les víctimes. A més, el reportatge mostra els treballs d’anàlisi de les restes al laboratori instal·lat al cementeri de Porreres.