Mèdia 28/06/2013

Gwyneth Paltrow es destapa a les portes dels quaranta-un anys

1 min

Va ser la més odiada de Hollywwod -per la revista Star - i la més bonica del món -per la revista People - en pocs dies de diferència, uns extrems que demostren que Paltrow fa el que vol, cosa que enamora uns i desagrada a altres. L'última mostra d'això ha estat passejar-se amb roba interior pels frames de la seva nova pel·lícula després dels quaranta a Thanks for sharing. La cinta, que està protagonitzada per Mark Ruffalo i la cantant de pop Pink, explica les desventures de Paltrow, que interpreta una dona, la Phoebe, molt decidida a resoldre l'addicció al sexe del seu nòvio, cosa que es transforma en la clau de volta del film i en l'element més divertit del tràiler que ja han llançat.

De fet, en aquesta peça promocional, ja es pot veure l'actriu fent un ball eròtic a casa davant del seu nòvio. Al film, apareix vestida amb un conjunt de llenceria fina que no ensenya res que l'actriu no ensenyaria -sense triplicar caixet- però que deixa molt de lloc a la imaginació.

A la pel·lícula també apareixen Josh Gad, Tim Robbins i Joely Richardson. Dirigeix el film Stuart Blumberg i s'estrenarà el 13 de setembre. Paltrow està casada amb el cantant de Coldplay des del 2003.

stats