Publicitat
Publicitat

La Granota Gustau i la Senyoreta Piggy anuncien la seva separació

Els dos 'muppets' han emès un comunicat en què anuncien la fi de la seva relació de parella

La Senyoreta Piggy i la Granota Gustau van anunciar aquest dimarts a la nit la seva separació. Els dos 'muppets' eren parella des dels anys 70, quan els titelles creats per Jim Henson van fer el salt a la televisió, i l'anunci del final de la seva relació s'espera que sigui un dels elements clau de la nova temporada del programa que protagonitzen juntament amb la resta de ninots, 'The Muppet Show', que la cadena nord-americana ABC estrenarà el 22 de setembre.

En un comunicat conjunt que han publicat a internet, la glamurosa Senyoreta Piggy i l'afable Granota Gustau han explicat que, malgrat la finalització de la seva història d'amor, seguiran apareixent a la sèrie. "Després de pensar-nos-ho molt, de considerar-ho a fons i de considerables baralles, hem pres la difícil decisió de posar punt final a la nostra relació romàntica", diu el text, que es pot trobar al Facebook de la Senyoreta Piggy o al Twitter de la Granota Gustau.

"Continuarem treballant junts a la televisió i a tots els mitjans coneguts actualment o descoberts més endavant, a perpetuïtat, arreu de l'univers. Malgrat tot, les nostres vides personals són ara diferents i separades, i coneixerem altres persones, porcs, granotes i altres. Aquest és el nostre únic comentari en aquest assumpte privat, excepte si rebem l'oferta adequada. Gràcies per la vostra comprensió", afegeix el comunicat.

Postveritat