Mèdia 03/08/2013

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, a un pas del divorci

Després de 13 anys de matrimoni, la parella ha arribat a un acord de 225 milions d'euros per separar-se. La revista 'Star' assegura que el motiu és el "desordre bipolar" d'ella

Efe
2 min

WashingtonHollywood està a punt de perdre un dels seus matrimonis més estables. Després de 13 anys casats, l'actor Michael Douglas i l'actriu Catherine Zeta-Jones estan a un pas del divorci, segons publica la revista 'Star'. La parella hauria arribat a un acord de divorci valorat en 300 milions de dòlars (uns 225 milions d'euros).

La publicació assegura en portada que el desordre bipolar que té Zeta-Jones és la causa de la separació, i que ell busca ara un advocat per "posar punt final a uns anys infernals".

El matrimoni, que es va casar el 2000, té dos fills (Dylan i Carys) i Douglas en té un altre, Cameron, fruit d'una relació anterior.

Zeta-Jones, de 43 anys, va tornar a ingressar aquest any a una clínica per tractar-se el desordre bipolar, que li va ser diagnosticat el 2011.

Xoc de malalties

Fa poc, l'actriu va comentar en una entrevista amb 'The Sunday Telegraph' que va ser la batalla contra el càncer de gola diagnosticat al seu marit el que li va provocar els desequilibris en la seva salut mental.

Douglas va revelar al juny, en una entrevista amb el diari 'The Guardian', que aquest càncer de gola que li van diagnosticar fa tres anys va ser provocat pel sexe oral. "No, sense ser gaire específic, aquest càncer en particular està provocat pel VPH [el virus del papil·loma humà], que procedeix en realitat del 'cunnilingus' [pràctica del sexe oral]", va dir llavors.

'The Guardian' va fer pública l'entrevista íntegra realitzada a Douglas per defensar-se de les declaracions del representant de l'actor, que ha negat que el seu client fes aquesta al·lusió al seu càncer.

stats