PREMSA
Mèdia 10/06/2013

'Enderrock' celebra vint anys amb un número especial i un DVD

A.c.r.
1 min
'Enderrock' celebra vint anys amb un número especial i un DVD

BarcelonaLa revista musical Enderrock celebra aquest any el 20è aniversari, i per celebrar-ho el número d'aquest mes de juny serà una edició especial que inclourà un DVD. La publicació ha reunit "deu parelles musicals de generacions i estils molt diferents" que parlen "sobre el passat, el present i el futur de la música, la societat i la política del país". Així, per exemple, els Manel conversen amb Jaume Sisa, Roger Mas amb Maria del Mar Bonet, Els Amics de les Arts amb La Trinca i La Pegatina amb la Companyia Elèctrica Dharma.

El resultat d'aquestes trobades quedarà plasmat en l'edició de l'aniversari de la revista i també en el documental La meva generació , que ha dirigit Pol Fuentes i que acompanyarà aquest número especial en format DVD. Aquest audiovisual, d'una hora de durada, "fa un retrat del panorama musical" i recull "opinions dels músics en alguns temes importants de la seva trajectòria vital".

A més d'aquesta sèrie de trobades, titulada Converses Enderrock , la revista del 20è aniversari -que es presentarà dimecres a l'Antiga Fàbrica Damm- inclourà una selecció dels 200 millors discos en català editats des del naixement d' Enderrock , el 1993, comentats per 25 periodistes especialitzats, i farà un repàs de les millors portades dels 212 números publicats fins ara.

stats