Mèdia 17/06/2013

Coronen Rihanna com la més sexi del planeta

La revista 'Complex' ha fet pública la seva llista de les dones més sexis del món i ha posat Rihanna al capdamunt. Només una espanyola s'hi ha fet un lloc, Penélope Cruz. Les exactrius Disney n'han sortit molt ben parades

Joan Callarissa
1 min

La revista nord-americana Complex ja ha fet públic el seu veredicte sobre quines són les dones més sexis del planeta. N'han triat 100 i destaca la primera, Rihanna, que amb només 25 anys ja ha estat coronada amb aquest reconeixement internacional. Entre aquest centenar de dones només hi ha una espanyola, Penélope Cruz, que ocupa el lloc 57è.

En segon lloc hi ha Alison Brie, actriu de la sèrie Community ; en tercera posició, l'oscaritzada actriu Jennifer Lawrence; en quarta posició, la cantant Beyoncé, i en cinquè lloc, Kerry Washington, actriu de Django . Els oficis que predominen en el rànquing són cantants i models. Tot i això, també hi apareix alguna esportista, com, per exemple, Serena Williams.

A banda de les habituals en llistes d'aquest tipus, hi ha hagut algunes sorpreses i algunes cares que potser generaran intensos debats. Ha estat el cas de Nicky Minaj, que apareix en setena posició, i que passa per davant de belleses oficials com les de Mila Kunis -amb el número 14- i Emma Stone -amb el 13-. Més enllà d'Angelina Jolie -número 39- i de Sofia Vergara -número 37-, clàssiques d'aquests reculls, destaca la presència d'exestrelles Disney. Vanessa Hudgens ha aparegut en el lloc número 21; Miley Cyrus, en el novè, i Selena Gomez, la líder de totes, en el sisè lloc.

stats