Mèdia 19/06/2013

Charles Saatchi admet que va agafar la seva dona pel coll

1 min

El col·leccionista d'art i milionari Charles Saatchi va admetre davant la policia haver agredit la seva dona, una coneguda xef televisiva, durant una baralla a la sortida d'un restaurant de Londres. Segons informaven ahir els mitjans britànics, Saatchi es va presentar dilluns a la tarda voluntàriament en una comissaria de la capital britànica, on se li va imposar una amonestació, cosa que suposaria que, en cas que es repeteixi, es podrien presentar càrrecs contra ell.

Tot va començar quan, diumenge, el Sunday People va publicar unes fotografies en què es veia Saatchi agafant la seva dona pel coll en una terrassa. Unes instantànies sobre les quals el mecenes va assegurar que mostraven una "baralla de broma". "Estàvem asseguts fora del restaurant, vam tenir un intens debat sobre els nens i la vaig agafar del coll diversos cops per emfasitzar el meu punt de vista", va explicar ell.

Tant Saatchi, de 70 anys, com la seva dona, Nigella Lawson, de 53, són molt coneguts al Regne Unit. Ell és rellevant públicament per la seva faceta com a col·leccionista d'art. Ella, per la seva condició d'exitosa xef, periodista i presentadora de televisió. A més, és filla d'un exministre britànic d'Economia.

stats