Televisió
Mèdia 28/08/2013

Canal Sur estudia demandar TVE per plagi del nou programa 'Entre todos'

El programa s'inspira en 'Tiene arreglo', que conduïa també Toñi Moreno a la televisió autonòmica andalusa

Europa Press
1 min
Toñi Moreno serà la presentadora d'Entre todos. Ja té experiència en formats d'aquest estil, ja que les últimes temporades havia conduït Tiene arreglo a Canal Sur.

SevillaLa direcció de la radiotelevisió pública andalusa (RTVA) ha anunciat aquest dimarts que ha encarregat als serveis jurídics de l'empresa que estudiïn la viabilitat d'iniciar "accions judicials contra TVE per possible plagi i competència deslleial" pel programa 'Entre todos', que la cadena estatal va estrenar dilluns i que presenta Toñi Moreno. En un comunicat, RTVA assenyala que els seus serveis jurídics estudien la possibilitat d'efectuar com a primer pas un requeriment notarial per al cessament de les activitats del programa, que consideren una còpia de 'Tiene arreglo', un format de característiques molt similars que havia presentat justament Moreno a Canal Sur fins al juliol.

La direcció del canal autonòmic entén que la seva acció podria prosperar, tal com va passar al seu dia amb la demanda que Telemadrid va interposar també contra TVE pel programa 'España directo', que considerava una còpia de 'Madrid directo'. La RTVA recorda que en aquell cas Televisió Espanyola va ser instada a "ombrejar" el seu senyal a la Comunitat de Madrid, tot i que posteriorment un acord entre totes dues parts va fer que la resolució judicial no es dugués a terme.

stats