Mèdia 13/06/2013

Billy Joel es ven la casa de Miami Beach per 13,75 milions de dòlars

1 min

El cantant i pianista nord-americà Billy Joel s'ha venut la seva mansió de Miami Beach per 13,75 milions de dòlars (gairebé 10,5 milions d'euros). El nou propietari de la casa és Diego Della Valle, el president de la firma de sabates italiana Tod's, que segons la immobiliària responsable de la transacció, One Sotheby's International Realty, l'ha pagat al comptat.

La mansió, construïda l'any 2004 i d'inspiració mediterrània, disposa de 825 metres quadrats habitables, i compta amb set dormitoris, nou lavabos, un celler, una cuina exterior, una piscina envoltada de palmeres i un accés directe al mar, amb un embarcador privat. L'edifici, situat a l'exclusiu barri de La Gorce, està decorat amb columnes i arcs de marbre, i dins de la finca hi ha diverses fonts.

Malgrat aquesta inacabable llista de luxes, Joel ha hagut de rebaixar el preu amb què la va posar a la venda el maig de l'any passat, ja que no ha trobat ningú que estigués disposat a pagar els 14,7 milions de dòlars (11 milions d'euros) que demanava inicialment. Això sí, l'ha aconseguit vendre a un preu lleugerament superior als 13,5 milions de dòlars que li havia costat quan la va comprar, l'any 2006.

stats