Publicitat
Publicitat

Apple començarà a fabricar l'iPhone 6 el mes que ve

Se'n faran dos models i tindran la pantalla més gran que els actuals

Els proveïdors d'Apple començaran la producció en massa de les pantalles la nova generació d'iPhones al maig, amb la previsió que els nous telèfons surtin a la venda durant la tardor. Segons fonts de la cadena de proveïment consultades per Reuters, se'n faran dos models, un amb la pantalla de 4,7 polzades, que probablement serà el primer que es començarà a fabricar, i un altre de 5,5 polzades. Tots dos models, doncs, seran més grossos que els actuals 5s i 5c, que tenen pantalles de 4 polzades. L'aparició d'aquests iPhones més grans, que han estat objecte d'especulacions durant els últims mesos, suposaria un canvi important en els 'smartphones' d'Apple i un intent de competir més directament amb rivals com Samsung.

Tots dos models d'iPhone 6 incorporaran una nova tecnologia de pantalla tàctil que permetrà fer-los més prims. Però segons una de les fonts, la dificultat per incorporar aquesta tecnologia a la pantalla de 5,5 polzades seria la causa de l'endarreriment en la fabricació d'aquesta versió del telèfon, que podria trigar encara uns mesos a començar.

Japan Display serà el primer proveïdor que comenci a fabricar els nous models, ja durant el mes que ve. Sharp i LG Display s'hi sumaran a partir del juny.