Mèdia 08/08/2013

Anna Simon: "No sóc una 'sex symbol'", a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

La periodista presentarà després de l'estiu 'Por arte de magia', un xou de mags. "Si volen parlar dels meus escots, que en parlin", afirma. I també, l'estiu més mòbil: l'ús dels dispositius d'internet portàtils es dispara

Ara
1 min

BarcelonaLA PORTADA DE L''ARA TU', EN PDF

Carles Capdevila entrevista Anna Simon, periodista i presentadora de televisió, nascuda a Mollet el 1982. "Mai he sentit una mala paraula a Madrid pel fet de ser catalana", diu. Ens parla de la tele, del periodisme, del seu futur davant la petita pantalla i de molt més.

I també, a l''Ara Tu' d'aquest diumenge:

  • L'estiu més mòbil de tots. Es dispara l'ús dels dispositius d'internet portàtils, especialment els telèfons intel·ligents. L'objectiu principal és mantenir el contacte amb la comunitat virtual, però també fer un ús més social i compartit de la tecnologia.
  • Fantasies eròtiques. Deixar volar la imaginació amb la sexualitat és tan natural com respirar. Encara que tothom té fantasies eròtiques, els tabús que han acompanyat tradicionalment el món de la intimitat fan que avui encara estiguin plenes de tòpics i generin dubtes i malentesos.
stats