Publicitat
Publicitat

Sèries

L'HBO oferirà les seves sèries també a través d'Amazon

L'acord implica que es puguin veure temporades amb tres anys d'antiguitat sense estar inscrit a una plataforma de pagament

La biblioteca audiovisual d'Amazon podrà oferir contiguts antics d'HBO, incloses algunes sèries com 'The Wire', 'Six Feet Under', 'The Sopranos' o les primeres temporades de 'Boardwalk Empire'. Les últimes produccions no estaran disponibles a la companyia de Jeff Bezos fins a tres anys després de la seva primera emissió. Fruit d'aquesta norma 'Game of Thrones', per exemple, no està inclosa encara al 'pack' de continguts compartits. Amb aquest moviment, HBO vol guanyar difusió per aconseguir més subscriptors: "Creiem que oferir els nostres productes al seu ampli ventall de clients ens ajudarà a crear nous abonats a HBO", ha declarat Charles Schreger, president del departament de vendes de programació a la cadena nord-americana. HBO Go, el servei de transmissió en línia del canal per internet, estarà disponible, previ pagament d'una subscripció, també a Fire TV, propietat d'Amazon.

El moviment és un cop d'efecte pel servei Prime d'Amazon, que inclou l'accés complet a continguts audiovisuals per 'streaming' i el seu enviament gratuït. Durant el mes de març, el preu de Prime es va incrementar fins a 99 dòlars, i l'adquisició dels continguts d'HBO pretén popularitzar aquesta opció i incrementar-ne el seu ús: "HBO ha fet algunes de les sèries més trencadores i reconegudes a la història de la televisió, en total 115 Emmys s'inclouran als continguts dels usuaris de Prime el mes que ve", ha comentat Brade Breale, director d'adquisició de continguts a Amazon, que ha afegit: "Ara els membres de Prime podran gaudir d'una gran col·lecció de productes de qualitat de forma il·limitada i sense cap cost addicional." El contracte es limita de moment als EUA, i és el primer d'aquestes característiques entre un proveïdor de vídeos online i el canal de la Time Warner.

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF