Estats Units

Set morts en el segon tiroteig a Califòrnia en tres dies

Un treballador d'una granja de bolets hauria atacat els seus companys, segons la policia

ARA
1 min
Desplegament policial pel tiroteig en una granja de Moon Bay, California

BarcelonaAlmenys set persones han mort i una ha quedat greument ferida en dos tirotejos a Half Moon Bay, una ciutat de poc més d'11.000 habitants situada 19 quilòmetres al sud de San Francisco, a Califòrnia. El sospitós, un home de 67 anys, s'ha lliurat a les autoritats poc després dels atacs, segons va confirmar la xèrif del comtat de San Mateo, Christina Corpus. L'atac arriba només dos dies després que un home de 72 anys assassinés a trets onze persones en una discoteca de la localitat de Monterrey, també a Califòrnia, durant la celebració de l'Any Nou Xinès.

La policia ha trobat quatre víctimes mortals a prop d'una granja de bolets i tres més en un lloc limítrof. La vuitena víctima ha estat hospitalitzada en estat crític. Per ara no han informat de la motivació dels atacs.

El presumpte autor, identificat com a Zhao Chunli, va conduir fins a l'aparcament d'una de les oficines de la xèrif a Half Bay. Tres agents de policia es van acostar al cotxe, aixecant les armes, l'home va baixar del vehicle i va ser immediatament arrestat, segons es veu en un vídeo compartit per mitjans locals.

Entre les víctimes de l'atac hi ha treballadors d'una granja de bolets i un hivernacle, ubicats a prop del lloc dels fets i segons ha confirmat Corpus l'atacant també treballava a la granja.

stats