Mor de coronavirus als 18 anys la model brasilera Valentina Boscardin

Segons publiquen diversos mitjans del país, s'havia vacunat amb dues dosi de Pfizer

2 min
Valentina Boscardín en una imatge compartida per ella al seu compte d'instagram

BarcelonaLa model brasilera Valentina Boscardin, de 18 anys, filla de la presentadora i exmodel Márcia Boscardin, va morir per complicacions derivades del covid la matinada de diumenge. La jove treballava amb Ford Models Brasil, agència que va confirmar la seva mort. Valentina no tenia complicacions prèvies de salut i havia rebut les dues dosis de la vacuna de Pfizer. La seva mare, que té un canal de YouTube, va compartir una publicació d'una amiga de la seva filla que esmenta que la mort va ser deguda al coronavirus. La jove portava dues dosis de la vacuna de Pfizer contra la malaltia, tal com asseguren els principals mitjans del país. Alguns amics de la jove també han publicat a les xarxes socials que patia una pneumònia que li havien diagnosticat dijous passat, 6 de gener. Segons indica la família, les complicacions que li hauria generat el virus van acabar provocant-li la mort.

A més, el periodista Felipeh Campos, amic de la família, va explicar que Valentina va ser víctima d'una trombosi mentre estava ingressada. "La filla de la model i empresària Márcia Boscardin va morir aquest cap de setmana, als 18 anys, víctima d'una trombosi després de contagiar-se de coronavirus", va dir el periodista en un missatge al seu compte d'Instagram. “Valentina estava en ascens i a punt per emprendre una carrera internacional, quina tristesa. Va ser immunitzada amb dues dosis de Pfizer. Descansa, Valentina”, va afegir.

El comiat a les xarxes de Márcia Boscardin a la seva filla

A les xarxes socials, Márcia es va acomiadar de la seva filla dient que espera que "Déu la rebi amb els braços oberts". "Amb gran dolor m'acomiado de l'amor de la meva vida. Adeu, Valentina Boscardin Mendes. Que Déu et rebi amb els braços oberts. Filla meva, t'estimaré per sempre. Un àngel puja al cel", ha escrit la presentadora a les xarxes socials. "Sense paraules", ha segellat. Valentina formava part de l'agència internacional Ford Models, que reuneix models del Brasil, els Estats Units i França. La model solia mostrar els backstage d'assajos i gires durant els viatges internacionals en les seves publicacions d'Instagram. Valentina estava seguint els passos de la seva mare. Abans de treballar com a presentadora, Márcia Boscardin va fer de model per a marques de luxe com Givenchy, Christian Dior, Valentino i Armani. L'última publicació de Valentina a Instagram va ser el 20 de desembre.

stats